Hot Seat

Saturday, June 14, 2008

Tagged by Buchay, thanks! :)

Are you deeply in love with your spouse or boyfriend/Girlfriend? If you do, let’s try how well you remember the moment of your life with him. But before you put yourself in the hot seat please read the rules of this tag first.

1. This tag should be pass on to your friends.
2. Visit the blog of the person you’ve got this tag.
3. Leave a comment on her/his tag post. Be sure to thank her/him for this tag.
4. Highlight and link all the list of people who accepted this tag by visiting their blog site.
5. There are 10 questions that you need to answer but you will be the one to write the 10th question for the next person you want to pass this tag.

Here’s your questions: Be Honest and True!

1. How did you meet your husband/wife or boyfriend/girlfriend?
Answer: I'm not sure I should announce it here. All our closest friends know it. Let's just say it was pretty unconventional.

2. Where did you go on your first date?
Answer: Via Mare at the Penthouse of Tektite (first real date, as far as I can remember...)

3. When was your first intimate kiss?
Answer: As soon as we both realized we kinda like each other.

4. How many girlfriends/boyfriends he/she had in the past? Do you honestly know?
Answer: hmmmmm 2 or 3, he's told me names and never actually tracked how many girls there were.

5. What is his/her ethnicity?
Answer: Filipino.

6. What is his/her favorite food?
Answer: Chicken.

7. What is he/she like if he/she is mad?
Answer: He stomps around like a kid...kidding aside, he just keeps quiet.

8. What are the things he/she did you thought is the most romantic thing he’d/she’d ever done?
Answer: Surprised me with a lunch date at Antonio's.

9. Describe how he/you proposed to you.
Answer: A McDonald's party where he invited kids and told me one of his colleague's kid is celebrating his birthday. It was our party after all, for he proposed that night. The kids sang and partied with us.

10. What are your shared interests?
Answer: Eating out and playing badminton.

1. Soujourn
2. Pinay Mom in Czech Republic
3. See Me for What You Will
4. Lainy’s Musings
5. Our Journey To Forever
6. Sheng’s Simple Thoughts…
7. Pinay WAHM
8. Me and My World
9. coicoi’s World
11. Blessings in Life
12. Clark & Butchay's Blog
13. Piece o' Kaje

Now its your turn to put another person in the hot seat. I'm tagging my Bebot/Twitter friends :)